Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker

7 Nisan 2008 Pazartesi

MAVİ PATİKLER:)))


İşte beklenen gün geldi, OĞLUM olacakmış:))
Ben artık annelere ait özel bir his olduğunu anladım, 4 ayda 3 rüya görmüştüm hepsinde erkek çocuk vardı ve ara sıra bebişimle konuşurken oğlum diye ağzımdan kaçardı:) Öğrendik ki %100 ERKEKmiş:)
Söylenecek hem çok şey var hem de yok gibi... Bütün bunlardan en en en önemlisi oğlumun sağlıklı olması, Allah nasip ederse sonuna kadarda böyle gitsin inşallah. Gözümüzü yine ondan ayıramadık, hani dese ki doktor kalın bütün gün seyredin, çıkmazdım odadan:)) Bir bakıyorum minik minik bacak atıyor, bir bakıyorum kolunu yüzüne getirmiş:))
16hafta 5 gün / 176 g. / anne 66 :(
Geçen ayki kontrolümüzde neredeyse hiç hareket etmeyen oğlumu kandırmak için iyi bir kahvaltı ve çikolata dopinginden sonra tabi fazla kilolu çıktık. Ama havalar nedeniyle yürüyüşlere de ara vermenin bunda etkisi büyük tabi:( neyse korkulacak birşey yok ama hemen harekete geçmeli:)
Oğlumuz bu gidişle hep 1 hafta arkadan gelmeyi sürdürecek, geçen hafta başabaş gibiydik şimdi 4 gün geriden çıktı yine o yüzden yukarıdaki takiple de oynamam gerekiyor.
Bunun dışında kafama takılan doğumla ilgili herşeyi açık açık konuştum doktorumla ve içime sindi herşey, aynen devam.
Bizi merak edenen, benimle sevinen herkese teşekkürler:)

8 yorum:

senem dedi ki...

Cok guzel bir haber buuu. Meltemcim gozun aydin, hem bebegin saglikli hem de artik cinsiyetini biliyorsun. Mavi patikli resime de bayildim bu arada :)

Bu arada geriden gitmesine hic takilma. Bizimki ta basindan beri tam bir hafta geriden gidiyor hatta SAT'i ona gore yeniden ayarladik. Doktor bunun tamamen yumurtlama zamani ile ilgili oldugunu soyledi, endiselenecek birsey degilmis kesinlikle.

Ben artik iyice tekmeleri hissediyorum. 19 haftaya girdigimiz gun basladi, her gecen gun daha guclu hale geliyor. Yakinda sen de baslarsin hissetmeye.. cok tuhaf birsey :)

Adsız dedi ki...

Herşeyin yolunda olduğuna sevindim. Bu aralar bütün hamileler erkek bekliyor :) Bu sene oğlanların yılı galiba :) Çok yorma kendini ve bol su iç....Öpüyorum çok...

mummy dedi ki...

Gözün aydın Meltemcim..Bebişin sağlıklı olsun hep böyle..(Maşallah maşallah)Artık oğluşun diycez öyle mi..Hadi bakalım oğluşuna sağlıkla kavuştursun Allah seni..Öpüyorum.

Ömer dedi ki...

Meltem::
Acayip sevindim.Yaşasın bir erkek annesi daha!Canım inşallah herşey sağlıkla böyle devam eder.Yakışır sana erkek anneliği(bi de senin gibi olursa tam süper olur)
İkinizin de gözü aydın:)))

Gülin

Betül dedi ki...

Meltemcim bu haberi duymak ne güzel....Hep merakla bekliyordum..Ya boşuna demiyorlar bu yıl erkek yılı diye..:)Yaşasın benim oğluşa bir arkadaş daha geliyor....
Tekrar tebrik ederim...

AycA dedi ki...

ihiih yüzük testi doğrulandı bir kere daha :) ihihi ..
Oğlum kardeş geliyoooo yaşşasııınnn

gülriz dedi ki...

meltemciğim, çok sevindim bu habere. Bir Paşa'mız daha olacak desene... Umarım; sağlıkla, sıhhatle kucaklarsın yavru kuşu. Kocaman sevgiler

Belgin Davidson dedi ki...

Meltemciimmm,

Her ikinizi de tebrik ederim. Saglikli bir sekilde guzel minik oglunun dunyaya gelisini sabirsizlikla bekliyorum. Hamileliginin her saniyesini doya doya yasa. Hayatin tadi bir baskaymis Meltemcim sende eminim hayatin farkli keyiflerini hamile oldugunu ogrendigin gunden beri her gun farkli bir heyecanla yasiyorsundur. Her gunun tadi ve anlami bambaska degil mi? Hele sen o minik oglunu ilk kucagina aldigin gun Allahim mutlulugun sonsuza kadar doruk noktasinda olacak. Saglikli rahat bir sekilde hamileligin devam etsin canim.

Simsicak sevgiler buz gibi Iskocyadan

Belgin