Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker

21 Nisan 2008 Pazartesi

Yolu Yarıladık:) 20.hafta

Oğlumla bugün itibariyle yolu yarıladık, bir bu kadar daha yolumuz var:) Hergün bir öncekinden heyecanlı, bir o kadar merak dolu geçiyor. Bu aralar içime biraz doğum korkusu düşse de herşey olacağına varır diyerek telkinde bulunuyorum kendime.
Bütn bir hafta güneşli haftasonunu beklerken, nezleyle boğuşmak iyi olmadı tabi. Bir yandan baba hasta zaten o bize geçirdi:) bir bana üzülür bir bebişi de mi hasta ettim diye oğluna üzülür:) Ben derim, çocuk benim sesimden çok öksürme ve burun çekme seslerimi tanıyacak:))))Böylece o güzelim iki günlük havada kısa bir cadde yürüyüşü, anneye bir mayo (2 ay sonra kısmetse giyeceğim için fiyatları da çok iyi bulduğum için 2 beden büyük mayo aldım. Beden numarası hala kulaklarımda çınlansa da yapacak birşey yok diyip aldım:) Bir de güzel bir tişört.
eve kapanmak hiç istemesem de gözümü açamadığım için bol bol yattım. Umarım gelecek haftasonu bunun acısını çıkartırız.
Bu arada bizim göbüşten hala tık gelmiyor, tamam endişenmiyorum ama ya benim oğlan aşırı tembel ya ben aşırı hissiyatsizim:) Yani hala birşeyler var desemde emin olamıyorumki belkide tekmeliyor oğlum. Neyse işte yine randevumuzu iple çekiyoruz:)

6 yorum:

senem dedi ki...

Meltemcim, 20. haftaniz hayirli olsun :) Zaman ne cabuk geciyor, degil mi? Oglanlar biraz tembel oluyor galiba ama nasilsa yakinda hissedersin minik baligin icinde nasil yuzdugunu. Bir sonraki randevu ne zamandi? Bizim 29 Nisan'da ayrintili ultrasonumuz var, ben de heyecanla o gunu bekliyorum :-)

Bu arada gecmis olsun. Umarim hemen iyilesirsiniz ailecek de oglusla baharin tadini cikarmaya baslarsiniz :)

annesininoglusu dedi ki...

geçmiş olsun
ikinize de:(

Meltem :-) dedi ki...

Senemcim doktor randevumuz 8 Mayıs' ta maalesef :( 1 hafta seminerde olacağı için geç gideceğiz bu ay, ayrıntılı için de o gün herhalde tarih verir, bakalım.İnşallah kızın yüzünü gösterir çok belirgin oluyormuş diye duydum:)

Meltem :-) dedi ki...

Arkadaşım teşekkür ederim, biz de acilen iyileşmek istiyoruz :(

mummy dedi ki...

Geçmiş olsun Meltemcim dikkat et kendine..Sevgiler..

gülriz dedi ki...

Geçmiş olsun canım. Tekmeli günler diliyorum :)))) Sevgiler, kocaman