Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker

18 Aralık 2008 Perşembe

Oyuncak dünyasına ilk adım....


Tolga'm büyüyor...3 ayını doldurduğu günden itibaren renkli cisimlere ilgisi arttı. Artık çıngıraklarını 5 sn değil dakikalarca elinde tutuyor. Resimli kitaplarını inceliyor, sayfaları çevirdikçe zaten iri olan gözlerini daha da bir açıyor:)))ve dünyanın en sevimli şeyi iyice bir tatlı oluyor:)
Bugünlerde bir de uçmayı keşfettik. Ellerimizle havaya kaldırdıkmı kahkahalarla gülüyor, biz de eriyip gidiyoruz.
Hayatımın en kıymetlisi gün be gün büyüyor...
Bugünlerde biraz gelgit dönemlerim sanırım. O yüzden hiçbir arkadaşımı ziyaret edip yorup bırakamadım, bazen çok fazla yorgun, sıkılmış, keyifsiz hissediyorum bazen de çok iyi. İşte kötü dönemlerim arttımı yazasım gelmiyor.
Çocuk bakmak hiç kolay değil bunu bilerek yola çıktık elbet ama gün oluyor, uykusuzluk, o an canının çektiğini yapamamak, eskiden olduğu gibi hadi bir gezip geleyim durumlarının olmaması sıkıntı yaratıyor. Ama sonra dünyanın en harika iki gözü sana kocaman dişsiz ağzıyla gülünce herşey toz pembe oluveriyor.
İşte bu gelgitlerle geçiyor son zamanlar, ama iyiyiz çok şükür. Arayı açmadan görüşmek üzere...

5 yorum:

Seyhan dedi ki...

maşallah diyerek başlıyorum gözlerine bittim kocaman kocaman açmış, ısırasım geldi :)

Adsız dedi ki...

Hep aynı hallerdeyiz Meltemcim..Ama o mucize gözler herbişeye bedel değil mi..Yeterki hasta olmasınlar canları yanmasın..Yakışıklıya MaşaAllah diyorum bende..Kızımda öpücüklerini gönderiyo kardeşine..

senem dedi ki...

Tolga gerçekten çok büyümüş Meltem. Acayip tatlı görünüyor. Gözler süper, maşallah!

Bu arada o gelgit dönemlerini hepimiz yaşıyoruz sanırım. Ne kadar sevsek de bebeklerimizi, ne kadar mutlu olsak da onlarla, hiçbirşey eskisi gibi değil. İnsanın hemen her dakikasını kendisine bağımlı bir varlıkla geçirmesi gerçekten zor olabiliyor. Bazen Neva'yı hiç düşünmeden sadece bir yarım gün geçirsem ne iyi olur diye düşünüyorum ama sonra dediğin gibi o gülen gözleri görünce başka herşey önemini yitiriyor.

Betül dedi ki...

maşallah Zeytin gözlere....

gülriz dedi ki...

Meltemciğim, ne kadar da büyümüş Tolga Bebek, kocaman olmuş kocaman.

Uykusuz gecelerde, tüm yorgunluklarda kolaylıklar diliyorum sana.

Kocaman sevgiler