Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker

8 Nisan 2009 Çarşamba

Gezgin Tolga...

Son haftamız çok yoğun geçti, zaten bu yoğunluğun ardından vücudu yorgun düştü herhalde miniğimin...Ama olsun çok keyifli ve güzel bir hafta geçirdik çünkü Eskişehir' den Tolga' nın kuzeni bizimleydi.
Tolga daha küçük olduğu ve Toprak' ımızı en güzel şekilde ağırlamak istediğimiz için hep Toprak' ın nelerden hoşlanabileceğini düşündük ve ona göre program yaptık.

Bir gün Meydan' da atlıkarınca, dönmedolaba binip, atları seyrettik.

Bir gün Selamiçeşme, Özgürlük Parkı' nda gönlümüzce trene bindik, kaydıraktan kaydık,sallandık...

Bir gün de Darıca Hayvanat Bahçesi...Toprak neredeyse tüm hayvanları görüp isimleriyle bildiği ve Eskişehir' de böyle bir fırsatı olmadığı için çok merakla beğeneceğini düşünmüştüm ama aslanlardan ve birazda maymunlardan ürktü.Sanırım bu gezi dört yaş civarı bir çocuk için daha uygundu. Yine de suya hayran bir çocuk olduğu için ilgisini çekecek şeylerde vardı. Akvaryum gibi...Oradan neredeyse zorla ayırdık:) bir de Koi balıklarının olduğu havuzdan:) Yine de çok güzel bir tur oldu.

Toprak iki yaşını yeni doldurdu, doğal olarak Tolga'ya karşı biraz kıskançlık bazen de onun bebek olduğunun farkında olmadığından onun kendisiyle oynayamamasından dolayı sıkıntı yaşadı ama o kadar duygusal ve nazik bir çocuk gibi oturup ona ciddiyetle neyin ne olduğu anlatılınca hemen ona karşı yumuşayıp oyuncağını ve pek şeyi paylaşıyor. Her bir araya gelmeleri bir öncekinden daha sıcak geçiyor. Keşke arada mesafeler olmasa ve her dakika birlikte büyüseler. Ama havalar biraz daha ısınır ısınmaz bu sefer biz misafir olacağız.

Mesafelerden bahsetmişken bugün çok güzel,çok tatlı bir sürpriz kapımızı çaldı. Hem de taaa Japonya'lardan... Tolga' nın halası oralardan bize çok güzel bir kutu hediye hazırlamış. İşte Tolga' nın halasından yeni cicileri.
Tabi bizi de unutmamış. Ama belki de bundan daha önemlisi, daha anlamlısı hem anne babası olarak bize,hem de Tolga' ya ayrı ayrı iki mektup yazmış. Didem sayesinde tekrar mektubun ne kadar güzel ve önemli olduğunu hatırladım. Yazdığı o güzel sözleri email aracılığı ile iletse acaba aynı hissi verir miydi bilemiyorum ama Didemciğim bizim gözlerimizi doldurdun. Bizim de sana sürpriz hazırlığımız vardı ama senin önce geldi:) Tolga' yı blog sayesinde sürekli takip edip, okuduğunu bildiğim için ayrıca bir de buradan sana teşekkür etmek istedim. Ne kadar ince ve düşünceli olduğunu zaten biliyorduk ama bizi mektupların çok ama çok mutlu ettik. Tolga gerçekten çok şanslı bir çocuk...Seni özledik, en kısa sürede görüşmek üzere..
Not: Ben hala Onur'u Japonya konusunda ikna çabaları içindeyim:))))

Son olarak Tolga' yı merak edenler...Hastalığımız devam ediyor ama ateşsiz olarak. Miniğimin sesi kısık bu aralar, umarım iyice göğsüne inmeden son bulur. Geceleri öksürüğü gündüze göre fazla, bir de burnu tıkandığı için uykusundan kalkıyor sürekli.Hala sadece serum fizyolojik yapabiliyorum. İştahı fena değil. Ev yemeklerine devam.Bugün taze fasulye yedi:) Maşallah diyelim:) Sevgiler.....

Hiç yorum yok: