Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker

5 Kasım 2007 Pazartesi

4 Kasım


4 Kasım Pazar Günü doğum günümdü. 26 yılı devirip, 27 yaşımdan günleri yavaş yavaş almaya başladım.
Hep istediğim bir şekilde yani bol sürprizli bir doğumgünü yaşadım. Ama işin ilginç yanı bu sürprizlerin bir tanesini bile önceden anlamamış olmam ki ben bu yönümle övünürdüm yani hayatım hep birilerine sürprizler yaparak, şaşırtarak geçen biri için tüm ailemin beni nasıl kandırmış olduğuna hala gülüyorum:)

Öncelikle Cuma akşamı, uzun süredir ara verdiğimiz devlet tiyatrolarına bu ay için 2 biletimiz vardı ve ilkini seyretmek üzere Şişli Cevahir Tiyatrosundaydık. Oyunun adı "Çok Yaşa Komedi" Çehov' un bir eseriydi. Galip Erdal-Zafer Algöz ve Zeynep Erkekli' nin oyunculukları harikaydı.Sanırım eserin adından dolayı kendimizi gülmeye çok mu hazırladık bilemedim ama beklediğim gibi değildi. Bununla birlikte dekor, oyunculuklar, kostümler harikaydı.16 Kasım günü de "Benerci Kendini Niçin Öldürdü?" oyununda olacağız, bu oyun için de bilgi vereceğim.
Cumartesi günü ise eşimle Burgaz Ada' ya gittik. Hava şansımıza kapalı olduğu için ada ziyaretçileri de çok değildi ve biraz keyifsizdi. Orada ilk sürprizimi öğrendim. Eşim Burgaz Ada'yı önceden keşfetmiş, araştırmış, güzel bir butik otel bulmuş ve doğum günüm için böyle bir sürpriz düşünmüş ama havadan ve adada vakit geçirmekk açısından emin olmadığı için kesinleştirmemiş.Belkide iyi oldu çünkü bu mevsimde çok da iyi bir fikir olmayabilir, yapacak pek bir şeyde bulunmuyor zaten.

Veee..Pazar Günü yani doğumgünü sabahı abim ve eşinin evinde kahvaltıya davetliydik. Hıh dedim bu sefer sana bir organizasyon geliyor Meltem diye içimden geçirdim ama kimse bugünün farkında değil gibiydi, kapıdan çıkana kadar bir pasta olsun kesilir diye beklemedim değil ama öyle boynumu büke büke evden çıktık:) Eşimle alışveriş yaptık, gezdik, harika bir buket, henüz gonca halinde olan güller aldım kendisinden ve havanında çok güzel olması nedeniyle bol bol yürüdük. Bu arada sevgili eşim sürekli bana "ben öyle sürprizler yapmayı beceremem, benden öyle şeyler bekleme, bu sene başbaşa yemek yiyelim v.s diyip duruyor ama benim bunların tersini düşünme gibi bir durumum söz konusu bile olamaz çünkü gerçekten o böyle şeylerin kendisine de yapılmasından, yapmaktan da çok hoşlanmaz oyüzden diyorum ya hiç beklemediğim şeyler oldu diye. Bu esnada bütün gün annemler, k.valdemler telefon açarak bir bir benimle konuştular, tebrik ettiler, vallahi ben de hepsini tek tek tebrik ediyorum o müthiş oyunculukları için:)

Vee sonunda akşam yemek yiyeceğimiz yere geldik, burası hem düğünümüzün hem de nişan yemeğimizin yapıldığı yerdi. Garsonu bile ayarlamışlar, garson bize
"Rezervasyonunuz var mı" dedi,
"Yok" dedik,
"Buyrun sizi şöyle 2 kişilik bir masaya alalım" dedi,
Bu esnada eşim, salonun köşesindeki büyk masayı göstererek "Biz burada oturalım" deyince işte bütün ailemi karşımda gördüm:)
Her birinin üstün oyunculuklarına, sürprizlerine, hediyelerine, sevgili eşime, K.validem ve K.pederime, herkesi organize edip böyle bir yemek düzenledikleri için, canım anneme ve babama bu güzel hayata gelmeme, bana nefes vermelerine vesile oldukları için, sevgili abime ve canım Seçile, yengemiz ve dayımıza, benimle oldukları için çok ama çok teşekkür ederim.
26 yıla geri dönüp bakınca, sadece kocaman sevgi dolu bir aile ve bu sevginin getirmiş olduğu müthiş güzellikte yıllar hatırlıyorum. Artık dahada kalabalık ve sevgi dolu bir aile olduk o yüzden inanıyorum ki bu güzellikler aynı oranda artarak, büyümeye devam edecek. Ama bilin ki sevgili ailem, bu güzel günler sadece içlerinde siz de olunca güzel, yoksa anlamsız geçer.
Allah bana sizlerle birlikte, daha uzun yıllar mutlu ve sağlıklı günler geçirmeyi nasip etsin. Tüm yaşattıklarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum.Canlarım benim....

15 yorum:

Meltem :-) dedi ki...

Benim herşeyim, hayatta olma sebebim, bana hayat veren insan, meleğim, hayatımın anlamı annem...
Canım annem sonunda denedin, denedin va oldu yorumun yayınlandı gerçekten ama Cumhuriyet Bayramıyla ilgil olan yazıma mecburen yazmışsın çünkü sen yorumunu yazarken ben doğumgünü yazımı yeni hazırlıyordum. bu yüzden benim için yazmış olduğun o tarif bile edemeyeceğim güzellikteki yazını aynen buraya kopyalıyorum. Çok teşekkür ederim. Eminim ki bir anneden evladı için bunları yazmak çok önemli ama benim için de annesinden bunları duymak bir okadar önemli. Seni çok seviyorum canım annem..
-----------------------------------

bir varmış bir yokmuş...günlerden birgün ama soğukmu soğuk bir kasım akşamı hafiften kar atıştırmaya başlarken ,fedoşla nihatın meltemi o soğuk havaya inat bir isimle ,dünyaya açılan pencereye iyice yanaşmış: çünkü annesinin karnı iyice ağrımaya başlamış sinyal gelmiş gece yarısı Kasımın dördünde benim ozamanki minicik şimdiki kocaman sarışın pembe beyaz kızım HOŞGELMİŞ ne iyi etmişizde onu bu dünyaya davet etmişiz biz çok mutluyuz umarız oda mutlu olmuştur..anneciği,babacığı tüm yakınları onu çok seviyor o bu sevgiyi hak eden bir evlat allah senide abinide sizlerle birlikte bize ikinci evlat olan eşlerinizide hiçbir zaman yanıbaşımızdan eksik etmesin..sen hep böyle iyi niyetli,sevgi dolu kal ama yanına her zaman umut,iyimserlik ve de hayatın sürprizlerine karşılık uyanıklığı da yanında taşı hiç bi işe yaramayan umutsuzluğu,kötümserliği sırtında boşuna taşıma ..TANRI İSTEDİĞİN HERŞEYİ HER ZAMAN VAKTİ GELDİĞİNDE ÖNÜNE BIRAKSIN,BİR DEDİĞİN İKİ OLMASIN!(olursa da senin hayrına,olmazsada )GÜLÜM BENİM............:::::))))))

---------------------------------

sevdamavisi dedi ki...

Meltemciğim,
doğum günün kutlu olsun canım. nice güzel yıllaera sevdiklerinle erişmen dileğiyle. sevgiler

Adsız dedi ki...

Meltem ciğim gerçekten çok güzel bir doğumgünü geçirmişsin. Nice yıllara sağlık, mutluluk ve huzurla tüm sevdiklerinle inşallah. Gerçekten çok güzel bir sürpriz yapmışlar sana. Öpüyorum.

Meltem :-) dedi ki...

Sevdacım çok teşekkür ederim, ne zamandır ihmal ettim ben senide:)
tüm iyi dileklerine teşekkür ederim.sevgiler

Adsız dedi ki...

Meltoş,
Doğumgününün kutlu olsun şeker...Sen bütün o süprizleri, güzellikleri hak ediyorsun...Çok öpüyorum seni.Birkaç kez aradık seni ama ulaşmadık. Hatta Canan da işe başladı ya, konuştuk baya seni...

Adsız dedi ki...

Az önce yorum gönderdim ama ismimi yazmayı unutmuşum. O yorumları yazan benim..Gülin

Meltem :-) dedi ki...

:) Gülincim çok teşekkürler hatırladığınız için.Cuma akşamından beri eve girmedim desem yeridir. İşte anlatıyorum ya hep dışardaydık:) hep birlikte uzun yıllara inşallah.Çook öpüyorum seni, herkese selamlar,sevgiler

Adsız dedi ki...

Meltem ciğim ben sabah sana yorum bıraktım ama yayınlanmamış. DOğumgününü en içten dileklerimle kutlarım. Sevdiklerinle beraber nice yıllara. Gerçekten çok güzel bir sürpriz hazırlamışlar.

Meltem :-) dedi ki...

Handecim çok teşekkür ederim, gerçekten çok güzeldi, bugünlerinin anlamı sevdiklerin yanında olunca çıkıyor.Sevgilerimle

AycA dedi ki...

ben biliyordum biliyor musun senin dogumgununu.. off nasılda atlatım :( özür..
hatta konustuk bile iki gün önce.. ayy yaa.. arkadaşım doğumgünün kutlu olsun .. öperim seni..

AycA dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Meltem :-) dedi ki...

Canım benim bilmiyodunki:))
Aşkolsun, bunca işin, gücün, uğraşın arasında..Çok teşekkür ederim arkadaşım. bende seni çook öpüyorum:))

Adsız dedi ki...

Sevgilim, arkadaşım ve eşim olduğun için o kadar mutluyum ki, Kendimi dünyanın en şanslı insanı olduğumu hissettiren insana yani sana yapılan tüm güzellikler az kalır.
SENİ SEVİYORUM
Onur.

Meltem :-) dedi ki...

Ne mutlu ki seninle aynı duyguları paylaşıyorum tıpkı hayatı paylaştığım gibi... Ben de dünyanın en şanslı insanıyım çünkü yanında her saniyem sevgi ve aşkla dolu.. Son anıma kadarda bu böyle olacak, herşeyim...

Meltem :-) dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.