Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker

30 Ocak 2008 Çarşamba

8 hafta geride kaldı...

Zaman mı geçmiyor yoksa ben hep takipteyim diye bana mı böyle geliyor?
Her gün günlük ziyaret ettiğim sitelerin ardından burayada gelip yukarıdaki şemadan ne kadar büyüdüğüne bakıyorum herhangi bir değişiklik var mı diye.Sanki dünkü resme göre bugün biraz daha büyümüş gibi hıı? :)
Bilemiyorum işte, 9 Şubat bir an önce gelsede seni bir kere daha ama bu sefer biraz daha büyümüş görsek... Aklım hep sende , seni merak ediyorum ama herhangi bir korkum yok çünkü çok sağlıklı olduğunu biliyorum. Bu pozitif düşüneyimde öyle olsun diye değil, gerçekten sorunsuz geçeceğini biliyorum.Herkes neden bu kadar erken odanı hazırladığımızı, ya da senin için birşeyler aldığımızı soruyor, ben buyum, her konuda muallaktaki işleri sevmem. Acaba dedelerin mi şunu alır yoksa a.annen yada b.annenden şu mu gelir diye bir düşüncemiz hiç olmadı. Senin herşeyinle kendimiz ilgilenmek istedik, kimseden birşey beklemeden, biz çünkü evlenirkende birçok şeyi babanla uğraşarak,zamanla yaptık. Şimdi yine seninle ilgili en ufak bir korkumuz yok, Allah izin verirse Onun da yardımıyla çok sağlıklı bir şekilde zamanında yanımızda olacaksın, aksini düşünmediğimiz içinde bir çok şeyi yine annenle baban sana hazır etmeye devam edecek:) Napalım biz buyuz, en kötü huyumuz bu olsun:)))

Allah nazardan saklasın hala hiç bir sıkıntım yok, bana hiç bir rahatsızlık vermiyorsun.
Biraz karnım şişti, helede yemeklerden sonra sanki 3 aylık gibi oluyor.Kilo aldığımı sanmıyorum ama sana herşeyin sağlıklısını yiyeyim derken belkide abartmış olabilirim onu da doktora gidince öğreneceğiz:)
Şimdi bir an önce karnım büyüsün diyorum ama sonra yaza doğru baş edemem diye korkup susuyorum:)
Akşamları en rahatlatan şey bu ara, seni düşünerek örmeye başladığım minik yeleğin, daha doğrusu anneannen başladı ben devamını getiriyorum:)
Baban her akşam gelip senin için aldığımız şeyleri ya açmak, ya kurmak istiyor ben de her seferinde daha 7 ay var tozlanacak diye durduruyorum, bozuluyor:)
Dün akşamda yatağına yattığında izleyebil diye aldığımız tavana yapıştırılan karanlıkta fosforları sayesinde ışık veren aydede ve yıldızları yapıştırmak istedi. Daha yatağını nereye koyacağımıza karar vermemiştik ama artık verildi ve daynamayıp başladı yerleştirmeye. Yıldızlardan "Büyük Ayı" bile yaptı:)))
Gerçekten bütün ışıkları kapatınca harika oldu:)
Şanslısın evin en güzel odası artık senin:)) Hayatta herşeyin en güzeline sahip olursun inşallah...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Adamcağızın hevesini kırma...Bİz herşeyi açıp kurduk. Doğumdan 1 hafta önce de sıkı bir temizlik yapıldu. Tozlar gitti. Eğer her ilgilenmeye kalktığında birşey söylersen bir daha asla ilgilenmez. Hele doğumdan sonra sakın yapma...Tecrübeyle sabittir :)

Meltem :-) dedi ki...

:) tamamdır arkadaşım mesaj alındı:)