Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker

28 Ocak 2008 Pazartesi

Bugünlerde yeni bir kalp atıyor, aynı zamanda hepimizin:)



Tamam bekliyordum da bu kadar çabuk değil:)
Nerdeyse bebişimin ikiz kardeşi gibi oldu:) çünkü canım abim ve birtanecik Seçil'imin de bebişleri olacağı haberini aldım:)
Aramızda sadece 2,5 hafta var bu da demektir ki ben anne olduktan çok ama çok kısa bir süre sonra bir de "Hala" olacağım:))
Hala inanamıyorum. Benim minik kalbim hep yanında kardeşiyle büyüyecek:)

Ve ben, hayatım boyunca kendilerine minnettar olacağım, canım kanatsız meleklerim, halamların yarısı kadar bile yeğenime halalık edebilsem ne mutlu bana.
Hep hayalimdi..Cocukken yaptıkları birbirinden yaratıcı oyunlar, eğlenceler,hiç üşenmeden, hiç bıkmadan sonsuz bir sabır ve sevgiyle yanımızda olan halamlar gibi bir hala olabilmek. Tabii ben daha bebişimle düzen kuracakken onun aramıza gelecek olması ilk başlarda biraz yetişmemi zorlaştıracak ama sonra acısını çıkaracağım.
Aramıza hoşgeldin miniğim:)

5 yorum:

Betül dedi ki...

Meltemcim aile olarak ne güzel haberler alıyorsunuz..Allahmutluluğunuzu bozmasın.Ne güzel senin bebişin kardeşi olacak.Kuzenler benim içinde çok önemlidir.Benimde kuzenimle aramda 3 ay var ve kardeş gibiyiz.Çok güzel oluyor..

Meltem :-) dedi ki...

Hakikaten öyle Betülcüm, hep güzel haberler var bu ara allah bozmasın.
Benimde bütün hayalim bu, birlikte büyüsünler, yaşıtı bir oyun arkadaşının olması çok önemli.bakalım ogünleri bi görelimde:)
Sevgiler

BURÇİN dedi ki...

ya meltemcim çok sevindim.. benim yerimede tebrik edersin:D kardes kardes büyürler iste:D ailen icinde süper bir haber bir anda 2 torun birden:D

çok sevindim..umarim hep böyle güzel haberler alırsınız

BURÇİN dedi ki...

meltemcimm çok sevindim...ne güsel ya sizinkiler aynı zamanda 2 torun sahibi birden oluyorlar:D ya hep böyle güzel haberler almanız dileğiyle:D....tebrik ettiğimi söylersin...

Meltem :-) dedi ki...

tabi söylerim canım:)Tşk