Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker

11 Mart 2008 Salı

Baharın Müjdecisi Pazar Günü...


Tamam birazda bizden haberler:)Pazar sabahı attık kendimizi Çengelköy Çınaraltına...
Bir gittik ki millet birbirini yiyiyor neredeyse oturacak yer bulmak için, e bizde uzun uğraşlar sonunda bir masa bulabildik ve meşhur böreklerimizi de alarak kahvaltımıza başladık. Deniz havası süperdi, bol bol içimize çektik ama gölgede yine de üşütüyordu fazla oyalanmadan kalktık. Kalktık ama günlerdir salatalık diye öldüğüm için unutmadan salatalıklarımızı da aldık. Biliyorum küçük olmalarına rağmen onlar da hormonlu, salatalığın mevsimi gelmedi zaten ama canım o kadar çok istiyor ki anlatamam. Şöyle soğuk soğuk, tuzlayarak yemek... Her gün işten gelip en az 6-7 tane yemeden yemeğe oturmuyorum:)
Çengelköy' den sonra havanın hala güneşli olması dolayısıyla dayanamadık boğaz manzarası eşliğinde Mihrabat Korusu' nda kahve içmeye...Hasta olmaktan korktuğum için kalktık ve neredeyse 2-3 haftada bir yaptığımız rutin IKEA alışverişinden sonra nihayet eve geldik. Bebişin odasına son olarak raf aldım, şu ara okumam gereken bebek bakımıyla ilgili kitapları koyacağım sonra da bebişime okuyacağım birbirinden güzel masal kitaplarını. Kitapları sevmesini çok istiyorum, umarım öyle de olur.

4 yorum:

BURÇİN dedi ki...

oyyy:D yerim ben fındığımı:D ne kadar büyümüş annesi...bu arda bende pazar günü o taralardaydimm cnmm..yaa baharın geldigini en iyi o tür biryerde anlıyorsun:D beraberce gidelim bi gün:D

Adsız dedi ki...

Çok kızdım sana çok. Hamileyken bu mevsimin hormonlu salatalıkları yenir mi? Hemde günde 6-7 tane! Yeme artık lütfen. Onun yerine kivi ye. Aynı görevi görüye bolsulu, iç ferahlatan cinsten. Üstelik 1 adet kivi de 1 sandık portakala eş değer vitamin var.

gülriz dedi ki...

Pazarın keyfini ne de güzel çıkartmışsınız öyle. Çok da iyi yapmışsınız. Kocaman sevgiler

Adsız dedi ki...

Lütfen hormonlu salatalık yeme:(Pazar günkü gezinizde iyi olmuş kocaman sevgiler