Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker

19 Mart 2008 Çarşamba

Erin 1 Yaşında:)


Erin artık bebeklikten çıkıp çok sevimli, keyifli bir çocuk oldu ki hep öyleydi zaten. Pazar günü yine Ayça yaptı yapacağını ve harika bir fikir bularak Belgrat Ormanı içinde, temiz bir havada kahvaltı eşliğinde Erinciğimizin doğum gününü kutladık. Ayça her ayrıntıyı düşünmüştü, tüm gelen minikler de çok keyif aldı eminim hatta benim minik bile olabilir çünkü babayla kısa bir yürüyüş yaptık bol bol içime orman havasını çektim. Okuduğuma göre annenin yaptığı spordan sonra ki bu en uygunu şimdilik yürüyüş oluyor, bu yürüyüşlerden sonra mutluluk hormonu salgılanıyor ve bebek en az 2-3 saat aynı şekilde rahatlayıp, mutlu oluyormuş. Hem benim doğuma hazırlanmam hem de bebişimin mutluluğu için şimdilik haftada 3 gün 1' er saat yürüyüşlerimi aksatmıyorum.Dün gece ilk defa bir şey hissettim:) Solumdan sağıma dönerken bebeğin yavaş yavaş kayarak sağa yatışını resmen hissettim:))) Hemen o saatte babamızı uyandırarak anlatmam gerekiyordu napıyım:) Çok değişik, süper birşeydi, bu bile bu kadar heyecanlandırdıysa tekmelerde naparım bilemiyorum:))
Dün akşam doktorumuz aradı tam 1 hafta 10 gün dedi ve gününde arıyarak ikili testimizin kan örneklerinin sonucunu söyledi, her şey güzel sorun yok şeklinde, ben de biliyordum zaten dedim. Hiç aklıma aksi birşey gelmedi gelmeyecekte, hatta ben unutmuştum bile sonuç gününü:)
Son halimiz:)

4 yorum:

senem dedi ki...

Heeey, göbüş çıkmış hakkaten!!! ama çok sevimliii... demek benim gittikçe haşmetli hale gelen göbeğim de normal...:)) biraz endişelenmeye başlamıştım da..

Bu arada bebeği hissetmiş olman muhteşem birşey... Bol temiz hava yaradı demek ki kendilerine :)

mummy dedi ki...

Öncelikle test sonuçların için gözün aydın diyeyim Meltemcim...İnşallah sonuna kadar böyle sorunsuz gider..Karıncık da azcık çıkmış sanki maşallah:)Ben de ilk olarak bağırsak gurultusu gibi hissetiştim bebişi..Ama o hareketimiydi hala tam bilmiyorum:)Çünkü ikisi birbirine benziyomuş llk başta ve karıştırılabiliyomuş ama 20.haftadan sonra artık çok bariz hissedebilr olmuştum...
Kal sağlıcakla...

Adsız dedi ki...

Çok sevindim herşeyin yolunda oluşuna. Karnın ne kadar küçük yahu...Benim ki kocamandı 1 aylıkken bile :)Öpüyorum...

Meltem :-) dedi ki...

Senemcim seninde gördük göbüşünü hiçde öyle değil:)
Esracım o hareketleri hissetmek için zaten sabırsızlığım,şimdilik bunun heyecanıyla yetinicez:)
Handecim bugün aynaya bakarken çok mu abarttım acaba demeye başlamıştım yani bu kadar aylıkken bana biraz büyük gelmeye başladı ama sen şimdi böyle söyleyince biraz moral buldum açıkçası:)