Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker

6 Eylül 2009 Pazar

Bebeğim Artık 1 Yaşında!


Zaman zaman takip etmeye çalıştığım arkadaşlarımın bloglarında bir bir doğum günü kutlamalarını yapıldı ve sonunda benim oğluma da sıra geldi:)

Kalabalık ortama çok alışık olmadığı için biraz huysuzluk biraz uykusuzlukla karışık bol koşturmacalı ama bir o kadar keyifli bir gün yaşadık.


Karışıklıktan tek tek söyleyememiş olabilirim ama gelen herkese başta canım aileme taaa nerelerden kalkıp geldikleri için, yıllardır birlikte olduğum dostlarım Eda, Gülşen ve Burçin' e bütün gün koşturup bana iş bırakmadıkları ayrıca tüm gün profesyonel makinalarıyla bu güzel pozları yakaladıkları için çok teşekkürler.

Bir büyük teşekkürde Pastacı Ablamız Rapu' ya:) bize harika bir pasta yaptığı için.Tolga'nın kumanda, mause gibi şeylere aşırı düşkünlüğünden dolayı böyle bir konsept belirlemiştik ve kendisi beni kırmayıp süper bir pasta hazırladı. Tekrar tekrar teşekkürler.

Henüz tek başına mum üfleyemediği için oğlumla birlikte üfledim ve onun için dileklerde bulundum. Dilekler diyorm çünkü bu yazacaklarımdan hiçbirini birbirinden ayıramadım.

Oğlum, daha çooook uzun yıllar doğumgününü organize etmek, yanında olmak istiyorum. Yüzünün her zaman gülmesini, hayatın boyunca mutlu olmanı, sadece sevdiğin, zevk aldığın bir işi yapmanı, işini amacın olarak görmemeni, aile kavramını her zaman önde tutmanı ve hep canlı, hayat dolu, her anının tadını çıkararak yaşamanı diliyorum.
Seni hayatta sahip olduğum, olabileceğim her şeyden çok seviyorum.

5 yorum:

ozlemhan dedi ki...

Seninde yazdığın gibi inşallah daha çooook uzun yıllar beraber kutlarsınız.Bizimkinide15 gün kaldı

sevil dedi ki...

Nice senelere. çok yakışıklı olmuş vede çoooook büyümüş. Zaman ne çabuk geçiyor değilmi?

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

mutlu yıllar tolgaya. daha nice yıllar, hep birlikte..
sevgiler

sinem dedi ki...

Nice uzun yıllar diliyorum küçük afacana...

senem dedi ki...

Meltemcim, nice nice mutlu yaşlara. Tolga'nın bu ilk yaşı kutlu olsun. Çok mutlu, sağlıklı, huzurlu, sevdikleriyle dopdolu bir ömrü olsun.

Bu arada pastanız da çok güzel olmuş hakikaten!!