Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker

19 Haziran 2007 Salı

Hem yeni ayrıldığım iş yerinden hem blog dostluğundan arkadaşım Ayça nasıl bloglama yapıyorum konusunda beni sobelemiş.
Sitenin ilk kuruluş zamanlarında yeni evli olduğum için ilk günden kendime "bu nasıl hayat ama" dedirtmemek için eve internet-bilgisayar olayına girmek istememiştim bu yüzden o zamanlar zor geçti.İş yerinde, öğle yemeklerinden erken dönerek, annemlere yanaşarak oradan halletmeye çalıştım:) ama zamanla siteye ilgi arttı, takip ettiğim siteler, dostluklar fazlalaşınca hem evi hem hobimi ihmal etmeden evime de bir bilgisayar düzeni kurdum.Şimdi laptopımla bağlanabildiğim her yerden önce arkadaşlarımın sitelerini günlük takip edip, kendi blogumla ilgili güncellemeleride yapabiliyorum.
Blogları takip ederken pek bir sıra izlemiyorum ama sitemdeki favorilerimde bulunanlara öncelik veriyorum. Mesela mutlaka her sabah Erin' in maceralarını takip ederim ardından sevgili Hande ve diğer dost bloglar...Bazen hepsine yorum bırakamasam bile sıkı takipteyimdir.
Şu an tekrar çalışma hayatındayım daha esnek saatlerim olduğu için sabah ve akşamları siteyi ihmal etmiyorum. Bunu belirtirken bile aslında biliyorumki şımarıklık ediyorum çünkü çoğu dünya tatlısı bebişlere sahip olan arkadaşlarım onca işlerine rağmen yetişebiliyorlarsa, benim çok daha bile fazla işin içinde olmam gerek:)
Hadi bakalım sevgili Hande taze annelerden birisin sende anlat bakalım nasıl yetiştiğini:)

3 yorum:

Bir Derin Masalı dedi ki...

Meltem ciğim teşekkür ederim oyun davetine. Yarın ilk işim yazmak olucak.Öpüyorum..... :)))))

Bir Derin Masalı dedi ki...

BU ARADA YENİ İŞİN HAYIRLI OLSUN CANIM...

Adsız dedi ki...

Meltem'cim yeni işinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum, sevgiler..