Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker

2 Haziran 2007 Cumartesi

İstanbul - 9

Bu aralar yemek sitesi olarak planladığım blogum gezi rehberine döndü farkındayım ama çok güzel yerler gördüğüm için sizlerle de paylaşmak istedim.
Bu cumartesi İstanbul-9 ile eşimle birlikte boğaz turu yaptık. Gezi vapuru, hergün 10:30' da Eminönü' nden kalkıp, Beşiktaş, Kanlıca, Yeniköy,Sarıyer,R.Kavağı ve son olarak A.Kavağı'nda yaklaşık 3 saatlik bir moladan sonra aynı semtlere uğrayarak dönüş yoluna geçiyor.
Vapurun tamamına yakını turistle doluydu.Çoğu turistin elinde İstanbul rehberi kitabı ile doğma büyüme İstanbullu olan beni bile utandıracak kadar çok bigiye sahip olduklarını gördüm. Şimdi resimlerle başbaşa bırakıyorum sizi...

Henüz vapur hareket etmeden görüntülediklerimiz...




Hava şansımıza çok güzeldi bizde net görüntüler elde edebildik.

İlk durağamız yoğurtlarıyla meşhur Kanlıca...Kısa bir bekleme süresinden sonra hemen yoğurtların satışı yapılıyor, manzaraya karşıda yemek çok keyifli ama yinede birbirimize Anadolu Kavağı' nda balık yiyeceğimizi hatırlatıp, karnımızı çok doyurmadık.
















Sırasıyla Yeniköy ve Sarıyer İskeleleri....
Sonunda Anadolu Kavağı' na vardığımızda açlıktan ve sahildeki balık kokularından ölmek üzereydim:) Sahilde küçük küçük çok şirin yerler var maalesef insanları yerlerine çekmek için mekan sahiplerinden rahatsız olsamda açlık ağır bastı ve bizde güzel bir yere oturduk.

Yemekten sonra biraz yürüyüş yapma fırsatı bulduk.

4 yorum:

Bir Derin Masalı dedi ki...

Meltem ciğim ben de duynuştum bu vapuru. Anadolu yakasından kalkanı var mı acaba? Ne iyi yapmışsınız. En kısa zamanda bende denemek istiyorum. Öpüyorum.SEvgiyle kal...

gülriz dedi ki...

Meltemciğim, özeniyorum vallahi size, ne güzel İstanbul'un tadını çıkarıyorsunuz, ne de iyi yapıyorsunuz. Sevgiler

Betül dedi ki...

Meltemcim bende haftasonu ist daydım.Sanırımda yakında hep ist da olacağım:)

AycA dedi ki...

çatlatacan adamı sen ablacım vallaa.. ohh ohh gezin valla keyfini çıkarın .. :)