Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker

14 Şubat 2008 Perşembe

Sevgilim....


Özel günleri hiç sevmeyen, doğum günün de bile sürpriz yapmaktansa hiç alakasız bir gün kutlamayı teklif eden, hele hele sevgililer günü, anneler günü v.s günlere oldukça düşman bir kocam var. Bununla birlikte bu günler yaklaşınca neredeyse başka bir şey düşünmeksizin sürekli ne sürpriz yapsam, ne alsam diye kafa yoran biriyim:)
Siz düşünün yani halimizi.Önceleri ki hala benim için önemli olan doğumgünleri gibi günlerde hüsrana uğradığım ve mutsuz olduğum zamanlarda oldu, hiç beklemediğim bir anda, yine ondan beklemediğim bir performansla çok hoş şeylerle de karşılandım. Örneğin hiç unutmuyorum ne zamandır almak istediğim, mutfağımda güzel duracağını bildiğim raflı bir servis arabası istiyordum. İşten erken çıktığı bir gün onu almış kurmuş, içini yerleştirmiş, aynı zamanda yapma çiçek yaprakları bulmuş, sofraya yerleştirmiş, yemekler hazır, mum eşliğinde işten geldiğimi biliyorum ve hediyem istediğim şeydi:) Yani eşim alakasız günlerde mutlu etmeyi sevenlerden, doğrusu istedimi de alasını yapıyor.
Sevgililer gününün "S" sini sevmeyen kocamla az önce konuştum. Telefonu kapamadan öncede Seni seviyorum dedim ve ne farkettim? Gözlerim dolmuş. İşte dedim esas hediye, esas somut sevgi belirtisi bu..
Sen, hala bu sana bu iki kelimeyi söylerken ki sıkta söylerim, gözlerimi yaşartabiliyorsan, benim sana senin bana vereceğimiz hiç bir hediye bu anla karşılaştırılamaz.
Ben sana bu sene söz hiç birşey yapmayacağım desem de aşkım, akşama güzel bir yemek,süslü bir sofra ve kapıdan girer girmez seni karşılayacak mumlar yine seni bekleyecek ama sevgililer günü olduğu için değil, bana her günü özel kıldığın, gözlerimi yaşarttığın, kalbimin çarpmasını hiç durdurmadığın için...
Hayatıma vazgeçilmez bir renk, aşk, sevgi ve sonsuz bir mutluluk kattın.
SENİ SEVİYORUM hem de en kocamanından:)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Şimdi eşin bunları okudugunda bence tüm özel günlere inanacak.Bir ömür aşkla bağlı kalın sevgiler

Meltem :-) dedi ki...

Walla yazıyı çok beğendi ona şüphe yokta öyle hemen bakış açısı değişir mi bilemem:) Yine de akşam gelirken o soğukta servisinden erken inip bir buket çiçek almış olması harikaydı:) İyi dileklerin için çok teşekkürler.Sevgiler