Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker

23 Ekim 2007 Salı

Haftasonu neler yaptık...

Bu haftasonu kısmen yoğun geçti. Cumartesi Bağdat Caddesi' nde kısa bir yürüyüş, bir kahve molası, arkadaşlarla Koza' da yenen nefis kebaplar, gece izlenen korku filmi(ama yine çok kötüydü) sabah güzel bir kahvaltı...
Sonrası çok daha güzeldi çünkü doğduğumuz günden itibaren anne ve babalarımızın dostlukları sayesinde birlikte büyüdüğümüz ama sonrasında ne olduysa koptuğumuz arkadaşlarımızla yıllar sonra ilk defa aileler olmadan bir araya geldik.

Çok keyif aldım. Kimimiz evlendi, kimimizin çocuğu bile var, kimisi iş güç derdinde. Çoğu ile yaş farkımızda var ama sanki o günlere döndük ve hepimiz çocuklaştık.. Scanner işini halleder etmez en küçük hallerimiz ile, o buluşmadan kalan resimleri yan yana siteye koyacağım. Benim için çok ilginç oldu, tarif edilir gibi değil. Umarım bundan sonra da bu dostluğu sürdürebiliriz hatta belki çocuklarımızda...
Bu arada köprü altında, böyle güzel bir manzaraya karşı balık ekmek yememezlik etmeyin.Canım kuzenim Tufan' a böyle bir günü organize ettiği için ayrıca teşekkürü bir borç bilirim:))
Ekipten erken ayrılmak durumundaydık çünkü saat 16:30 da Şişli Evlendirme Dairesinde aile dostumuzun kızları Esin'in nikahına davetliydik.Nikah Dairesi Maçka Parkının içinde, Swiss Otel ile karşılıklı olduğu için yeri çok güzeldi.
Sevgili Esin'i tebrik edip hediyesini vermek için yanına gittiğimde bana, "İnşallah biz de sizin gibi mutlu ve güzel bir evlilik yaşarız" dedi. O kadar mutlu oldum ki anlatamam, koltuklarım kabardı resmen ki biz Esin' le çok da uzun uzun konuşamamıştık evlilikten sonra halbuki çocukluğumuz bir geçti.
Arkadaşım, sana ve eşine sonsuz mutluluklar dilerim, birlikte harika bir çift olmuşsunuz ve umarım siz de çok ama çok mutlu, sağlıklı uzun yıllar geçirirsiniz.
Eve geldiğimizde artık biraz yorulmuş ve boş boş oturma isteği artmıştı ama benim canım birden bütün ölmüşlerimize niyetle un helvası istedi (tabiki miniğime olan özlemimin bütün haftasonu bana yarattığı etki ile)ve üşenmedim o işe de giriştim.
Blogu yeni oluşturduğum zamanlar verdiğim tarifi aynen yaptım ve yine aynı lezzeti verdi.Sevgiler...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz Meltem ciğim. Kimbilir ne tatlı gelmiştir eski dostlarla buluşmak...Her zaman bir arada olmanız dileğiyle. Sevgiler...

Meltem :-) dedi ki...

çok teşekkürler iyi dileklerin için Handecim,sevgiler

AycA dedi ki...

ablaaa bu un helvasını ben yiyemeyeceğim galiba:((

insan ne garip oluyor değil mi böyle beraber büyüdüklerini büyümüş görünce..:)

Meltem :-) dedi ki...

Gerçekten çok ilginç oluyor Ayça, senin sayfanda da gördüm zaten, sen de bu yakınlarda çocukluk arkadaşınla birlikte olmuşsun, umarım devam ettirebiliriz.Sevgiler

Adsız dedi ki...

Meltemcim;

Çocukluğumuzu aynı sokakta, aynı parkta oyunlar oynayarak, sobetler ederek beraber geçirdik.
Sonra büyüdük. Sen önce davrandın, ilk evlenen sen oldun, sonrada Tayfun. Sonra ben de, işte hayatımı geçirebileceğim, o aklıma geldikçe yüzümde belkide başka kimsenin göremeyeceği gizli bir gülümseme yaratan adamla evlendim. O gün seni ve çok sevip saygı duyduğum aileni de orada görmekten çok mutlu oldum.
Bloğunu ilk annem göstermişti, tariflerini ve yazılarını takip ediyoruz ailecek :) Sana ve ailene sağlıklı ve mutlu bir yeni yıl dilerim.

Sevgiler Esin Ar...

Meltem :-) dedi ki...

Esincim, arkadaşım, yazın için çok teşekkürler.Resmi burada olupta bide altında yazının olması hoş oldu:)
Sana ve eşine uzun yıllar mutluluk ve o tebessümlerin hiç bitmemesini dilerim.Ben de, eşimin ailesi dahil çok sevip saydığımız ailene ve sana sevdiklerinizle nice mutlu yıllar dilerim