Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker

31 Mart 2007 Cumartesi

Teşekkürler...

Bu siteyi oluşturmaktaki amacım, yapmaktan zevk aldığım işleri hem unutulmayacak şekilde saklamak hem de sizlerle paylaşmaktı. Dürüst olmak gerekirse siteye ilk yorum gelene kadar da umutsuzdum ama en azından kendim için birşeyler yapıyorum diyordum. Bugüne kadar gelen her bir yorum için ayrı ayrı sevindim ve teşekkürlerimi de ihmal etmedim. Ama yaklaşık 4 gün önce sebebi ne olursa olsun oldukça mutsuz ve keyifsizdim. Canım hiçbir şey yapmak istemezken birden pek çok kişinin okuduğu siteme kendi hislerimi anlattım. Ve inanın her ne kadar yemeklerim için gelen yorumlar beni çok sevindirsede, içimdeki sıkıntımı anlattığım yazıya karşılık yanımda oluşunuzu, desteklerinizi, iyi dileklerinizi ve hatta dualarınızı okuyunca başka herhalde hiçbir şey beni bu kadar mutlu edemezdi. Sizlerle yüzyüze görüşme, tanışma fırsatım olmamasına rağmen bana bu kadar içten bir şekilde destek olduğunuz için blog arkadaşlarımdan sevgili esra, betül, hande, nesrin, seval, ismini daha sayamayacğım kadar hergün siteyi takip eden arkadaşlarım ve sevgili dostum burcu...
Sizlere tek tek teşekkür ederim. Artık güneş yavaş yavaş doğuyor ve inanın bana bunda bu yazıları okumamın etkisi anlatılamayacak kadar çok...Sonsuz sevgilerimle...Teşekkürler

5 yorum:

sevdamavisi dedi ki...

Meltemciğim,
Ne güzel ve doğru şeyler yazmışsın yüreğine sağlık canım. gerçekten burada çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor. ben de çok sıkıntılı günler geçirdim ve geçiriyorum hala ama bloğuma bırakılan mesajlar beni çok duygulandırmıştır. bazen ailen ya da yanındaki arkadaşların birkaç teselli sözünü esirgerken blog arkadaşlarım çok sıcak mesajlar ve dileklerle beni rahatylattılar. Sen de ifade etmişsin zaten. canım umarım en kısa zamanda sıkıntıların geçer. sevgiler canım. her zaman burdayız sakın unutma.

Adsız dedi ki...

Meltem'cim sorununun ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda, en başta senin ve bizim sana verdiğimiz manevi desteklerle sıkıntıların geçer ve rahatlarsın. Kendine çoook iyi bak, hiçbirşeyi kafana takma, yaşadığın her gün için allaha dua et ben öyle yapıyorum, etrafında seni seven bunca arkadaşın dostun olduğu için, öpüyorum canım seni, sevgiyle, sıhhatle sağlıcakla kal emi, hoşçakal, kendine tekrar çoook iyi bak..
Ebru

Betül dedi ki...

Meltemcim,zaman herşeyin ilacıdır.Zamanla sende sıkıntını tamamen atıp ferah günlerle gülümseyeceksin.hepimiz dönem dönem sıkıntılar ve acılar yaşayabiliyoruz.bunlar da hayatın tadı tuzu ve vazgeçilmezi.önemli olan böyle zamanlarımızda tanışmasakta birilerinin varolduğunu ve bizi düşündüğünü,bize 2 güzel kelime yazabildiğini bilmektir.Senin blog kurmaktaki amacına tamamen katılıyorum ve bende bu şekilde düşünüyorum.Bizi güzel lezzetlerinden mahrum bırakma,arayı fazla açma:)
bu arada seni linklerime ekliyorum.
daha sık görüşmek dileğiyle.
Sevgiler...

Bir Derin Masalı dedi ki...

Derdine biraz derman olabildiysek ne alâ... Sen kalbini açtığın sürece sevgi ve destek eninde sonunda hep yanında olacaktır inan.Ben aslında bloglardaki yemek tariflerinin tatlı birer bahane olduğunu düşünüyorum. DErdini, sevincini tanımadığı insanlara anlatmak, paylaşmak için insanlara bir başlangıç noktası gerekli. Biz bayanların ortak noktalarından biri de yemek olduğuna göre yemek bahane sohbet şahane gibi oldu...:)) Yemekle başlayıp sevinçler, hüzünler,üzüntüler paylaşıldı. Yeni yaşamlar paylaşıldı. Umarım hep böyle de devam eder. Yazına o kadar ince, duygusal bir başangıç yapmışsın ki ödüm patladı blogunu kapatıyorsun diye. Yüreğim ağzımda okudum geri kalanını. Hep bizimle kal... Çünkü en azından ben kendi adıma ihtiyaç duyduğun her an yanındayım. Öpüyorum.Kendine iyi bak. Ve hep gülümse :)))

Meltem :-) dedi ki...

Sevdacım, uzun zamandır hiç beni yalnız bırakmayıp hep bu güzel sözlerinle desteklediğin için çok teşekkür ederim.

Ebrucum, bu iyi dileklerin çok önemliydi benim için ve haklısın her saniyen için şükretmeyi hatırlamak gerekiyor.

Betülcüm, seninle de çok kısa bir süredir haberdarız ama samimiyetin sayesinde uzun zamandır tanışıyor gibiyiz. Teşekkürler..arayı açmadım ve bir tarif ekledim bile:)

Handecim, böyle güzel yorumlar, böyle güzel arkadaşlıklar edindikten sonra nasıl vazgeçebilirim ki yok mümkün değil, sıkıntılar geride kaldı şimdilik aynen devam ediyoruz:)Sevgilerimle...